آش یکی از از غذاهای اصیل ایرانی است که تقریباً در تمام ایران پخته میشود. آش چندین نوع است از جمله آش رشته، آش ماست، آش شله قلمکار، آش جو، آش دوغ و.... سادهترین آن آش رشتهاست.
آش در انواع و طعمهای مختلف یکی از غذاهای خوش طعم ایرانی است که سر سفرههای افطار زودتر از هر غذاهای دیگر به اتمام میرسد.
آش یکی از از غذاهای اصیل ایرانی است که تقریباً در تمام ایران پخته میشود. آش چندین نوع است از جمله آش رشته، آش ماست، آش شله قلمکار، آش جو، آش دوغ و... .
مواد مغذی که در آش وجود دارد تامین کننده انرژی لازم در بدن است.
در این گزارش به معرفی تعدادی از این آشها میپردازیم که میتواند سفرههای افطار شما را به سفرهای جذاب مبدل کند.
شادی چیزی نیست که به آینده موکولش کنید؛ چیزی است که برای امروزتان طرحریزی میکنید. آدمهای شاد و خوشبخت کارهای زیادی انجام میدهند. آدمهای شاد و خوشبخت کارهای زیادی انجام میدهند. اگر شما جزو آن دسته افرادی به شمار میروید که غم و غصه دنیایتان را فرا گرفته، خواندن ادامه این نوشتار ممکن است برای شما سودمند باشد.
آدمهای شاد، زمان زیادی را برای خوش بینی، شکرگزاری، تمرین مهربانی، رسیدگی به روابط محبتآمیز، متعهد شدن به اهداف پرمفهوم، بهره بردن از لذتهای کوچک زندگی و امثال آن صرف میکنند. اما هیچوقت در کارهای دیگران دخالت نمیکنند فراموش کنید دیگران چه میکنند. نگاه نکنید که چه دارند و چه هستند. هیچ کس وضعیت بهتری نسبت به شما ندارد چون کسی نمیتواند کاری را به خوبی شما انجام دهد. شما در مسیر خودتان قدم میزنید. گاهیاوقات یکی از دلایل اینکه با ناامنی دست و پنجه نرم میکنیم این است که شرایط پشت صحنه خودمان را با شرایط ظاهری دیگران مقایسه میکنیم. به جای اینکه به صدای خودمان گوش دهیم، به صدای دنیا گوش میدهیم. پس دست از مقایسه کردن بردارید! به صدای درونی خودتان گوش دهید و فکرتان به کار خودتان باشد. بهترین آرزوها و بزرگترین اهدافتان را نزدیک به قلبتان نگه دارید و هر روز برای آنها وقت بگذارید. از تنها راه رفتن نترسید و از لذت بردن از آن نهراسید. نگذارید نادانی، ناراحتی یا منفیبافی کسی اجازه ندهد بهترین خودتان باشید. کاری را انجام دهید که میدانید برای شما بهتر است چون وقتی با آرامش درونی روی یک کار خوب تمرکز میکنید، هیچ چیز نمیتواند شما را متزلزل کند.
برای تجربه ی برخی از احساس ها و به دست آوردن بعضی توانایی ها در ارتباط باید از کودکی آماده شد.... شنیدن احساسات کسی که روبرویمان نشسته و خود را جای او گذاشتن یعنی همدلی کردن با او، یعنی درک احساسات و عواطف یک اصل مهم در سازگاری رابطه هاست اما این شنیدن و همدلی کردن خود باید از کودکی آموخته شود. خانواده ای که از مهارت درک هیجان و احساسات دیگران چیزی نمی داند یا ضعف های عمده ای در این باره دارد نباید انتظار داشته باشد فرزندش بتواند دیگران را درک کند. متأسفانه امروز تسرّی این رفتارها را از خانواده به جامعه هم می بینیم و نتیجه اش ظهور روزافزون آدم هایی است که تنها به فکر منافع شخصی خود هستند.
کسانی که وقتی صحبت از همدلی و یکرنگی به میان می آید گویا سخن پرت و پلا، بی قاعده و منطق و عبارت مسخره ای را برزبان آورده ایم. همه گیر شدن توقف در خود و بی اعتنایی به دیگران در جامعه زنگ خطری برای همه ماست چون اساسا چه بخواهیم چه نخواهیم همه ما روی یک قایق نشسته ایم و پیش می رویم و سوراخ کردن این قایق به ضرر همه تمام خواهد شد.
این یک غذای فوق العاده برای خانم باردار و نوزاد در حال رشد او است. این غذا سرشار از پروتئین، ویتامین های آ و ث و منیزیوم است.
مواد لازم :
تخم مرغ 2 عدد
شیر 3 قاشق چایخوری
اسفناج 1 پیمانه
گوجه فرنگی 1 عددد متوسط
پنیر سوئیسی 2 قطعه خرد شده
روغن زیتون 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
تخم مرغها را در داخل یک ظرف می شکنیم. سپس شیر را به آنها اضافه کرده و پس از آن اسفناج و گوجه فرنگی خورد شده را به سایر مواد اضافه کرده و مخلوط می کنیم. برای خوش طعم شدن این غذا نمک و فلفل را نیز به آن اضافه می کنیم.
در یک ماهیتابه نچسب، روغن زیتون را با حرارت پایین داغ می کنیم. مواد مخلوط شده را داخل ماهیتابه ریخته و آنها را در کف ماهیتابه پهن می کنیم. مدت 2 دقیقه زمان لازم است تا تخم مرغهای داخل مواد پخته شود.
قطعات پنیر را در یک سمت املت قرار می دهیم، سپس سمت دیگر املت را روی پنیرها برمی گردانیم. به آرامی روی آن را فشار دهید و به مدت 1 دقیقه نگه دارید تا پنیر داخل آن آب شود. غذا را از ماهیتابه خارج کرده و آن را میل کنید
به خاطر داشته باشید که به جای پنیر سوئیسی می توانید از پنیرهای دیگر که برای بارداری بی خطر باشند نیز استفاده کنید.
شاید تا به حال شنیده باشید که دختران و پسران جوان وقت ازدواج این جمله را به زبان بیاورند: قرار نیست با خانواده اش زندگی کنم. می خواهم با خودش زندگی کنم!
واقعیت این است که در ازدواج دو مرحله شناخت داریم. مرحله اول، شناخت همسر آینده تان است که ممکن است خیلی موفقیت آمیز باشد. شما فکر کنید بسیار به هم شبیه، همسان و متناسب هستید و تفاهم دارید. بنابراین تصمیم بگیرید زندگی مشترک تان را شروع کنید و خانواده ها را برای یک خواستگاری موفقیت آمیز آماده کنید. اما دست نگه دارید! دل خوش به پایان این ماجرا نباشید چون شناخت شما همین جا تمام نشده است.
شما وقتی می توانید بگویید به شناختی نسبی رسیده اید که دومین مرحله را هم پشت سر بگذارید. یعنی شناخت خانواده همسر. شناخت خانواده همسر درست همان اندازه اهمیت دارد که شناخت خود همسر. درست است که شما شاید یک بار در هفته آنها را ببینید و در عوض هر روز هفته را کنار همسرتان بگذرانید اما خانواده همسر از جهات مختلفی بر رابطه شما سایه می اندازد و حضورشان به هیچ وجه قابل انکار نیست.
حتی اگر در بدترین حالت، رابطه خود را به طور کامل با آنها قطع کنید با روحیات و منش خانواده همسرتان از طریق تربیت و ژنتیک به همسرتان انتقال پیدا کرده و حضور آنها غیر مستقیم در زندگی شما مشهود خواهد بود.